Jäsenet

Henry the great Henkka

Että tämmöinen laulaja; Vesivehmaan Henkka, Nilsiän suolakurkku. Varsi kuin puuveistos, ääni silkkaa hunajaa. Tulkitsee biisin kuin biisin aivan saatanan tiukasti. Eturivin kuola-automaatti. Näyttää, kuulostaa ja tuntuu hyvältä. Parempi kuin Tauski. Huoltomies.potretti_kalleKalle

Tällaisia rokkistarbat haluaisivat olla, jos olisivat taviksia. On muuten pojalla biisit hallussa; suurinpiirtein kaikki mitä Juutuubi ja Spotify sisältää… Maailmanmatkaaja, kuninkaitten hovinarri, naurava kulkuri, rokkifilosofi, Tupla eller kuitti -voittaja (aiheena Popeda). Tasoitusmies.


potretti_jaskaJaska

Käsi pystyyn, joka tykkää kuumasta ja märästä tavarasta! Tällä jätkällä nimittäin on sellainen, nimittäin sen syn-tikka. Kurittajanlakki tanassa, nännit kovettuneina ja maaninen ilme naamalla Jaska panee syn-tikkaa. Kivaa kinkyä shittii. Kai. Satunnainen opetusmies.


potretti_miikaMiika

Miika menee teidän kaalin, häh? Suosikki, suosikki…  jeejeejeejee, suosikki. Tuntee skaalat, venytykset, asennot, otteet ja tiluliit. Kehittänyt sooloihin happy endingin, jolloin loppuhuipennus tyydyttää vaativimmankin rockpollarin tuhnut tarpeet. Kolmivuoromies, keikkailee jos kerkii ja jaksaa.


RokkimiesRokkimies

Oujee, beibit ja patut. Tässä mies joka tietää, mitä se isojen poikien jynkky oikein on. On kova kannuttaja ja armoton treenaaja sloganilla ”baaris eka baaris vika”. Vastustaa et Rokua sa voi… Nuoriso-ohjausmies.

 

Tossa kuvia
deestyle_logo_salama_thumb
Rokkisetä suosittelee
04
deestyle_promo2